Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• носачи 156-ца

Стана време да сменям предни носачи, и звъннах в Александър ауто и Евро 07 да питам за цени ... и ми стана лошо ... взеха да ми се цитират цени от 100 до 250 за ... евтиния(не помня горния или долния беше) и от 250 - 330 за другия... та реших 1-во да пусна тема, то има и други ама мен ме интересува само цена, горе долу качеството и магазин - за предпочитане в Пловдив, може и в София ако е тънкана, та ще помоля който е сменял да пише тук, ще ми спести доста обикаляне, благодаря!
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Горните са по евтини, ако ще си я караш ти си купи скъпи febi ги дават като едни от най добрите. По нашите пътищя след 5000 км ако са някои измислени си до там
    156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
      Горните са по евтини, ако ще си я караш ти си купи скъпи febi ги дават като едни от най добрите. По нашите пътищя след 5000 км ако са някои измислени си до там
      Каква им е цената на тези? Не знам дали 5000 километра не е пресилено, аз купих колата на мммм май беше 130-135к километра, за около 2 години сега е почти на 200к и сега ще ги сменям за 1-ви път...
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

Защо не се допиташ тук http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=54
        0888515205

Comment

Защо не се допиташ тук http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=54
          ще пиша и там, мерси
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack Покажи съобщение
            Каква им е цената на тези? Не знам дали 5000 километра не е пресилено, аз купих колата на мммм май беше 130-135к километра, за около 2 години сега е почти на 200к и сега ще ги сменям за 1-ви път...
            Ако мислиш, че е пресилено ела да видиш моите............
            156 1.8 TS

Comment

Ако мислиш, че е пресилено ела да видиш моите............
              А те са какви? Купени откъде? Пишете ги тия неща, за да се знаят ментаците.
              2014: Deutschland über alles

Comment

пич,донеси ми ги в сервиза и ще ти ги рециклирам,на моята вече 30000 км не са мръднали.

ти си какъв?
                Last edited by търтей; d.m.y г., 10:42.
                Alfa Romeo 156 1,9JTD 115HP

Comment

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9462
                  Някой ми ги беше препоръчал AsMetal q,прочетох няколко теми във форумите за тези носачи като ги хвалеха повече от fiorela други леко по скъпи марки и си взех. Вярно, че тези 4000 -5000 са ми само градско в който град преобладават дупките но в повечето време я пазя доста. Сега ще изчякам да мине зимата да се доразбие ище я правя на ново, но тоя път с по качествени части
                  156 1.8 TS

Comment

Е, ти колко искаш да струва горен носач. 98лв в А-Ауто е много добра цена. Като имаш в предвид че си е с двата тампона, които сами по себе си са по 18лв. 98-36=62лв. И тези дето си изкарал сума ти километри с тях са си оригиналните най-вероятно. Така че не се учудвай на 5000-те километри на колегата. От как имам Алфата разбрах един принцип при тези коли - "колкото повече дадеш, толкова повече време те дели от момента, когато ше дадеш пак!"
                    Alfa Romeo 156 2.0TS '98 - произведена, '99-'06 - 1-ви собственик
                    Alfa Romeo 145 1.6TS 11.2000 - на жената

Comment

до тук съм сменял и долни и горни. долните сложих "делфи" или "трв" не помна, дадох 220 на парче + работа.. бе към 500 отиде. викам си "бре много". строшиха се горните, сложих турски "окапи" мисля че бяха, далавера си викам, по 100тина лева. и след 1/2 година айде пак в сервиза, айде горни носачи пак, но "делфи" по 160лв единия някъде, и колата заспа.. това е моят личен опит, а за рециклиране не знам, не съм пробвал, чувам различни отзиви, повечето негативни, но не мога да коментирам
                      Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9462
                        Някой ми ги беше препоръчал AsMetal q,прочетох няколко теми във форумите за тези носачи като ги хвалеха повече от fiorela други леко по скъпи марки и си взех. Вярно, че тези 4000 -5000 са ми само градско в който град преобладават дупките но в повечето време я пазя доста. Сега ще изчякам да мине зимата да се доразбие ище я правя на ново, но тоя път с по качествени части
                        Asmetal не предлагат части окачване за 156,можеш да
                        провериш в он лайн каталога им аз дори съм се обаждал
                        и са ми казвали същото тъй че си взел друга марка,
                        или са ти ги дали за Asmetal.
                        Ето ти един линк към официалния вносител.

http://www.sprintbg.com/
                        156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
                        TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

Носачи

Аз съм с долни носачи Moog, 390лв/броя. Трябва да сменям и горните, нооо... вече задължително оригинални...
                          Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                          ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
                            Аз съм с долни носачи Moog, 390лв/броя. Трябва да сменям и горните, нооо... вече задължително оригинални...
                            Защо? Не си лии довелен от Мууг?! М/у другото цената за тези носачи в БГ е силно раздута. На мен ми го предлагаха от няколко места за точно 363 лв./бр. и накрая го взех за 265. Това е за левия, десния е уж ТРВ от Ал. Ауто за 208лв. Ще видим кой ше издържи повече.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Някой имали наблюдения за Frap добри ли са тия носачи?
                              Айде направете списък кои носачи са добри за да знаеме
                              Аз пазарувам от axm-auto.com някои взимал ли е носачи от там предлагат се Frap,Ocap,Birth и Fiat
                              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Working...
                              X